Fast Track to a High-Paying Job in Tech

Learn online with a live 1-1 mentor. Course are designed to get you hired with salary starting from 12,000,000 VND.

2500+
Global Alumni
40%
Higher Salary
According to TopDev Report 2022
95%
Employed in 3 Months
From Fitness Manager
to Front End Developer
Our Courses

Designed to help you earn a good job

Why CoderSChool?

Designed to help you earn your first jobs

Transform your career with our program, the leading choice of Bootcamp in Vietnam.
Invest in yourself and achieve success with our results-guaranteed curriculum or receive a full refund.

Job Guarantee

It's in the contract - get a full refund of all your course fees if you don't get a job within 6 months of graduation. We're in this together.

job-icon
Over 400 hours of curriculum, expertly crafted in-house

Experience a cutting-edge curriculum, expertly crafted by our team of educators to ensure the highest quality learning experience. Our program incorporates industry trends and student feedback for optimal results.

anh-mentor-tu-van
Trusted by 2500+ Alumni who rate us 4.9/5

We've been teaching continuously since 2015, and have taught over 2,500 learners.

coderschool-alumni

We're with you every step until you land that dream job

At CoderSchool, we empower you with more than just technical skills.

Our curriculum includes training on acing technical interviews, crafting a compelling CV, and creating a final project that will leave a lasting impression on potential employers.

icons

Job Guarantee

It's in the contract - get a full refund of all your course fees if you don't get a job within 6 months of graduation. We're in this together.

job-icon

Trusted by 2,500+ Alumni who rate us 4.9/5

We've been teaching continuously since 2015, and have taught over 2,500 learners

coderschool-alumni

Over 400 hours of curriculum, expertly crafted in-house

Experience a cutting-edge curriculum, expertly crafted by our team of educators to ensure the highest quality learning experience. Our program Incorporates industry trends and student feedback for optimal results.

anh-mentor-tu-van

We're with you every step until you land that dream job

At CoderSchool, we empower you with more than just technical skills.

Our curriculum includes training on acing technical interviews, crafting a compelling CV, and creating a final project that will leave a lasting impression on potential employers.

icons

Learning Experience at CoderSchool

Get a glimpse into daily study at CoderSchool
Meet Duong Nguyen
duong-hoc-vien-coderschool
Introducing your dedicated learning team

Every week, you'll meet one-on-one with a mentor. Learning alone is hard and lonely. Get the help you need from someone you can trust. All of our mentors are professional software engineers who know exactly what it takes to learn to code, build projects, and land a great job. Learn More

mentor-coderschool

Dang Nguyen Trong Son

Senior Data Engineer

mentor-coderschool

Tran Minh Thang

Team Leader

mentor-tai-coderschool

Nguyen Hoang Vinh Loc

Founder & Data Engineer

mentor-coderschool

Nhu Dinh Toan

Senior Data Engineer

With a supportive team dedicated to your success

coderschool-hoc-vien

Teaching Assistant

Our team is always on hand to promptly and effectively assist you with any questions

coderschool-hoc-vien

Fellow Learners

You'll be part of a community of learners, all supporting each other on this journey

coderschool-employee

Support Team

Our support team is always here to guide you, no matter what challenge you face

CAREER SERVICES

Go beyond tech skills to help you achieve a 'wow' career!

Achieving the dream job requires more than just technical skills. That's why we ensure every

CoderSchool graduate shines with a polished CV, professional portfolio and strong interview skills through practice and guidance.

chatting-icon

Interview readiness

Experience realistic mock interviews with industry professionals

contact-icon

Resume Preparation

Uncover your strengths and set realistic expectations for your job search

chat-icon

1-on-1 Career Coaching

Build a professional branding kit and make yourself stand out from the competition

Networking Opportunities

Unlock the doors to our vast network of top industry partners and organizations of all sizes

icon
Live Talks

Free knowledge to level up your skills

Access free webinars and expert-led workshops on a variety of topics to level up your skills

Don't let valuable insights slip away - download the PDF recap of our webinar
Download Free Chapters

Secure Your Career with Our Job Assurance Program

Achieve Your Career Goals with Confidence. Our Training is Guaranteed to Get You Employed or Your Money Back Within 6 months.

Unlock Your Potential with Our Job Placement Guarantee. If not employed within 6 months, full refund.

Hiring Partners

Our graduates have secured employment at

Our graduates have gone on to secure employment at top companies and organizations, showcasing the practical and valuable skills they've acquired through their education at CoderSchool.

shopee-logoLozi-logomomo-logofpt-logoamanotes-logoemployment-hero-logo
LEARNER’S STORIES

Write your own success story

Discover the incredible possibilities of learning with our real-life examples of learners just like you who have achieved incredible things by investing in their education. From career advancements to personal accomplishments, these stories are a testament to the transformative power of learning.

Nguyễn Trung Hải Thịnh

Data Analyst
Thịnh tốt nghiệp cử nhân Hóa Học tại Đại học Khoa học Tự nhiên và sau đó làm việc tại Viện Tài Nguyên và Môi Trường Thành phố Hồ Chí Minh với vai trò Nghiên cứu viên. Trải qua nhiều công việc, Thịnh đã làm việc với rất nhiều dữ liệu cho nghiên cứu và trong lĩnh vực kinh doanh và nhận thấy rằng những dữ liệu đó thật đáng kinh ngạc. Thịnh quyết định chuyển sang lĩnh vực Khoa học dữ liệu bắt đầu bằng các khoá học tham khảo trên Google, Linked In. Tuy nhiên, Thịnh vẫn thấy rời rạc và chưa đủ nên hướng đến việc tìm đơn vị giảng dạy uy tín. Với ý định rõ ràng về mục tiêu trong tương lai, Thịnh muốn tìm 1 khóa học ngắn và đảm bảo có việc làm ngay sau khi tốt nghiệp. CoderSchool chính là sự lựa chọn hàng đầu của Thịnh với cá hai tiêu chí trên. Thịnh đã nghiêm túc học tập, thực hiện đề án cuối khoá xuất sắc và tìm được việc làm nhanh chóng ngay khi hoàn thành khoá học. Hiện tại, Thịnh đã chuyển ngành thành công và đang đảm nhận vị trí Data Analyst ở công ty công nghệ uy tín.

Đỗ Minh Nguyệt

Data Scientist
play-button-icon

Đỗ Minh Nguyệt - Từ sinh viên Hóa Sinh thành Data Scientist

Đỗ Minh Nguyệt là một trong những sinh viên tốt nghiệp xuất sắc tại CoderSchool Khi Nguyệt chia sẻ với người thân rằng cô sắp theo học khóa Machine Learning để nâng cao kỹ năng bản thân thì mọi người đều cho rằng chuyên ngành này quá khó và không phù hợp với Nguyệt. Thế nhưng không để điều đó ngăn cản ước muốn của mình, Nguyệt vẫn quyết tâm theo đuổi khóa học. Cùng lắng nghe câu chuyện của cô sinh viên đại học Hóa Sinh này và tìm hiểu cách Nguyệt vượt qua những khó khăn trong hành trình đến với những cơ hội mới trong ngành Tech nhé.

Võ Thị Út Dư

Data Analyst tại VietCredit
Út Dư được người thân giới thiệu khóa học Data Science khi đang chờ bằng Tốt nghiệp Đại học. Vì chưa từng tiếp xúc với lập trình trước đó, Dư gặp khá nhiều khó khăn trong quá trình học và vài lần có ý định bỏ cuộc vì cảm thấy tự ti về bản thân trước khối lượng kiến thức “khó nuốt” này. Dư chia sẻ: “Đến giờ em vẫn chưa tin cách đây vài tháng em là sinh viên mới trường chuyên ngành Quản Trị Kinh Doanh, hiện tại em đang làm việc ở vị trí Data Analyst. Cảm ơn thầy cô ở CoderSchool đã giảng dạy những kiến thức mới, những cách học sao cho hiệu quả và vượt qua những lúc khó khăn." Ngoài những kiến thức và kỹ năng về Data Science, Dư còn được bộ phận Career Success của CoderSchool hỗ trợ nhiệt tình các kỹ năng tìm việc cần thiết, làm sao để nổi bật trong mắt nhà tuyển dụng dựa trên thế mạnh của bản thân. Với một tâm thế hoàn toàn mới, Dư đã tự tin chinh phục nhà tuyển dụng và hiện đang làm việc tại VietCredit với vị trí Data Analyst.

Nguyễn Trung Hiếu

Front End Developer tại Stag
Công việc trước đây của Hiếu là quản lý phòng tập Fitness. Mặc dù có mức lương ổn định và chế độ tốt nhưng Hiếu vẫn cảm thấy mông lung và không thỏa mãn với con đường sự nghiệp. Trong thời gian loay hoay tìm hướng đi mới, Hiếu được trò chuyện với một người anh đang làm trong ngành Tech và bắt đầu tìm hiểu về lập trình. Sau khi được một người bạn giới thiệu, Hiếu tìm hiểu kỹ về lộ trình học, được tư vấn về phương pháp học tại CoderSchool và quyết định đăng ký. ”Với em, khoản học phí này là một khoản đầu tư cho tương lai, chứ không phải khoản chi phí”, Hiếu chia sẻ. Sau 3 tháng học, Hiếu chủ động đi thực tập không lương tại một công ty FinTech để vận dụng kiến thức đang học vào công việc thực tế. Với tinh thần nghiêm túc và nỗ lực, Hiếu đã tạo được tin tưởng giao vị trí Front End Developer chính thức tại Stag VN dù vẫn chưa hoàn thành khoá học.

Trinh Nguyễn

Business Intelligence ở Shopee
play-button-icon

Chia Sẻ Từ Trinh Nguyễn - Học Viên Khoá Data Science

Sau 12 tuần học tại CoderSchool, khoá Data Science, Ms. Trinh Nguyễn đã chuyển ngành thành công, trở thành một Business Intelligence tại Shopee - mua sắm điện tử hàng đầu Việt Nam. Từ một chuyên viên tài chính tại Ernst & Young, giờ đây, Trinh đã có thể tự tin với kỹ năng “storytelling": đọc hiểu insight từ dữ liệu để từ đó đưa ra các phán đoán chính xác cho doanh nghiệp.

Nguyễn Thị Huệ

Front-end Engineer tại Samsung
Hành trình trở thành Web Developer của Huệ - một trong những học viên có dự án cuối khóa ấn tượng nhất chính là hành trình “from zero to hero” Huệ dự định làm việc ở nước ngoài, sau một thời gian tìm hiểu, cô nhận thấy vị trí Web Developer là một trong những vị trí đang “khát" nhân lực không chỉ ở Việt Nam mà trên toàn thế giới. Huệ quyết định trau dồi kiến thức để tham gia vào thị trường. Đến với CoderSchool hoàn toàn là một trang giấy trắng khi không có kiến thức nền về công nghệ, thời gian đầu Huệ gặp nhiều khó khăn trong việc học. Tuy nhiên với sự chăm chỉ và quyết tâm cao độ, kết hợp với sự hỗ trợ từ đội ngũ giáo viên, mentor của CoderSchool, Huệ đã từ một học viên yếu của khóa học trở thành học viên có dự án cuối khóa ấn tượng nhất. Nối tiếp thành công của dự án cuối khóa, Huệ nhận được đề nghị việc làm Front-end Engineer tại tập đoàn Samsung.
Social Media

coderschool

17.6K

Followers

play-icon
play-icon
play-icon
play-icon
play-icon
play-icon
left-icon
right-icon
BLOG

Ready to begin a new chapter in your career?

Get personalized guidance and expert advice from our experienced advisors.

Cám ơn bạn đã tin tưởng CoderSchool, các tư vấn viên sẽ liên lạc với bạn trong 24 giờ tới nên bạn nhớ chú ý điện thoại nhé.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
coderschool-backgroud