Hãy để CoderSchool là nơi khởi đầu cho công việc tuyệt vời của bạn!

Nhảy việc - Chuyển ngành là một chặng đường không hề dễ dàng, nhưng CoderSchool cam kết bên bạn cho đến khi bạn có được công việc trong mơ của mình.

Trở thành ứng viên lập trình sáng giá với giáo trình từ Silicon Valley

Ở CoderSchool, chúng tôi trang bị cho bạn những kỹ năng và kinh nghiệm cần thiết cho công việc tương lại của bạn. Hãy quên những buổi học lý thuyết nhàm chán đi, bạn sẽ học và tiếp thu những kiến thức từ Silicon Valley thông qua việc xây dựng những project có thực!

Full-Stack Web Development
November 02, 2020
Learn more
ONLINE: Full-Stack Web Development
November 23, 2020
Learn more
Machine Learning Engineer
November 16, 2020
Python, SQL, Machine Learning, Deep Learning, NLP, GCP, End-to-end Machine Learning
Learn more

Google Developers Circle TensorFlow Bootcamp 2020

Saturday, November 28, 3:00 AM

(English below) 🔎 Khai phá tiềm năng TensorFlow cùng Google Developers Circles TensorFlow 2020 Bootcamp, 🔸 100% Miễn Phí.

Tìm hiểu thêm >>

Free 2-week Offline Machine Learning

Monday, November 2, 12:00 PM

🤔 Have you been considering venturing into the tech world but afraid to take the plunge, Then this course is for you.

Tìm hiểu thêm >>

Demo Day: Machine Learning | Data Science

Wednesday, October 28, 12:00 PM

📣 100% FREE, Catch the final showdown of our very best students of Machine Learning | Data Science Bootcamp this 2020.

Tìm hiểu thêm >>

Tại sao nên chọn CoderSchool?

CoderSchool là trường dạy lập trình hàng đầu Việt Nam. Sứ mệnh của chúng tôi chính là mang đến cơ hội cho tất cả mọi người, ở bất cứ đâu bằng việc cung cấp chương trình đào tạo hàng đầu, xây dựng cộng đồng gắn kết và kết nối với những công ty công nghệ hàng đầu thế giới. Chúng tôi tin rằng khóa học ở CoderSchool sẽ là một trong những khoản đầu tư đắt giá nhất của bạn.

01

TRƯỜNG DẠY LẬP TRÌNH DUY NHẤT Ở VIỆT NAM GIẢNG DẠY BẰNG TIẾNG ANH

Hãy học và trải nghiệm môi trường học tập quốc tế tại CoderSchool. Các học viên của chúng tôi đã trở thành những kỹ sư phần mềm giàu kiến thức và kinh nghiệm ở các công ty trong và ngoài nước ngay sau khi tốt nghiệp.

02

ĐƯỢC TIN TƯỞNG BỞI +1000 HỌC VIÊN

CoderSchool đã bắt đầu mang đến cơ hội việc làm cho mọi người từ năm 2015, và cho đến nay đã có hơn 1,000 học viên tốt nghiệp - những người đã mang đến con số 4.9/5.0 sao trên CourseReport và SwitchUp cho chúng tôi.

03

100% ĐẢM BẢO VIỆC LÀM

CoderSchool kết nối bạn với các chuyên gia tuyển dụng và mạng lưới công ty đối tác rộng khắp để đảm bảo bạn có được công việc phù hợp.

Cảm nghĩ của học viên về CoderSchool

[MLE - '20] Students of CoderSchool - Nguyet Do

🙌 Meet Nguyet Do - one of our shining graduates of Machine Learning full-time courses! 📍 When Nguyet Do first told everyone around her that she's about to pursue Machine Learning to upskill herself, words of approval were not what she received.

See more stories on CoderSchool's YouTube Channel >>

[FTW - '20] Students of CoderSchool - Daniel Pullara

Meet Daniel Pullara - one of our Full Stack Web Development graduates! 📍Let's get to know Danny and why he decided to leave the US, along with his job as an Account Executive, to pursue Full Stack Web Development here in Vietnam! 👀 Want to challenge yourself in being a Web Developer and build a Point-and-Click game in 2 hours? Check out our online workshop, it's FREE https://forms.

See more stories on CoderSchool's YouTube Channel >>

[MLE - '20] Students of CoderSchool - Huynh Dao (p.2)

Meet Huynh Dao - one of our Machine Learning graduates! 📍Let's get to know the 2nd and final part of our interview with Huynh, the former Process Engineer! This time, let's learn more about how he felt during the 12-week learning journey! 👀Want to upskill yourself with Machine Learning and Data Science as well? Join our upcoming course this September! Discover our curriculum here https://bit.

See more stories on CoderSchool's YouTube Channel >>

[MLE - '20] Students of CoderSchool - Huynh Dao (p.1)

Meet Huynh Dao - one of our Machine Learning graduates! 📍In this first part of his interview, let’s discover Huynh’s story on how he decided to leave his previous job as a Process Engineer and went study Machine Learning! 👀Want to upskill yourself with Machine Learning and Data Science as well? Join our upcoming course this September! Discover our curriculum here https://bit.

See more stories on CoderSchool's YouTube Channel >>

[FTW - '20] Students of CoderSchool - Ilona Pak (p.2)

Meet Ilona Pak - the 1st Place Winner of Demo Day: Full Stack Web Development! (part 2) 📍Take a closer look at Ilona's 12-week experience at CoderSchool through this short interview and see what's the thing that is the most memorable to her! 👀If you are thinking about pursuing a career in Web Development, let us help you kick-start it this August! Sign up now for the Early Bird Pricing! 👉 https://bit.

See more stories on CoderSchool's YouTube Channel >>

[FTW - '20] Students of CoderSchool - Ilona Pak (p.1)

Meet Ilona Pak - the 1st Place Winner of Demo Day: Full Stack Web Development! 📍In this first part of her interview, let’s discover Ilona’s story on how she came to Vietnam and why she decided to leave her job as a Web Director to pursue full-stack web development! 👀If you are thinking about pursuing a career in Web Development, let us help you kick-start it this August! Sign up now for the Early Bird Pricing! 👉 https://bit.

See more stories on CoderSchool's YouTube Channel >>

Không Chỉ Là Giảng Viên

Đội ngũ giảng viên và trợ giảng tại CoderSchool sẽ không chỉ đóng vai trò là người truyền đạt kiến thức cho bạn, họ sẽ trở thành người cố vấn, người bạn đồng hành, và sẽ hỗ trợ bạn không ngừng nghỉ để bạn khai phá được tiềm năng của bản thân trên suốt chặng đường học lập trình đầy mới mẻ này.

Charles Lee

Co-Founder / Puppy Parent

Nhan Phan Pham

Machine Learning Instructor / Fashion Icon

Bitna Kim

Web Instructor / Hip Hop DJ

Dương Xuân Vinh

Jr Web Instructor / Not a Gamer

Tom Huynh

Machine Learning Team Lead / Fitness Trainer

Huynh Dao

Jr Machine Learning Instructor / Livestreamer

Hai Minh Do

Head of Academics / Best Dad

Quan Tran

Machine Learning Instructor / Texas Barbecue Enthusiast

100% Job Guarantee

Our talented students work at the top technology companies in Vietnam

company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
company
,